fbpx

Välkommen till ett uppdaterat Maskinhjälp

Nyhet

Vi vill erbjuda våra kunder den bästa lokala upplevelsen, både fysiskt och digitalt. Sedan i våras har vi tillsammans med den digitala marknadsbyrån AdGrowth arbetat med att utveckla vårt varumärke, grafiska profil, webb och vår digitala närvaro. 

Vi använder den lokala kraften

Med en ny varumärkesplattform har AdGrowth hjälpt oss att formulera våra drivkrafter, paketera vår grafiska profil och förtydliga vårt värdeerbjudande. Det har vi gjort i ett steg för att utveckla oss själva och skapa bättre kundupplevelser. Vi vill att du ska känna ett förtroende för att vi håller vad vi lovar och gör det vi säger. Du kan vara trygg i att vi tar ansvar, erbjuder snabb service och ger optimala förutsättningar för ditt projekt. 

En ny webb som gör det enklare för dig som kund

Vi hoppas att vårt arbete ger dig som kund en bättre upplevelse när du är i kontakt med oss. Med vår nya webb har vi gjort det lättare och mer tydligt att navigera samt erbjuder en användarvänlig produktkatalog. Vårt mål är att det ska vara enkelt för dig som kund att hitta informationen du söker. 

Vi har under en tid känt att vår webb och grafiska profil inte riktigt matchar med vilka vi är, vad vi står för samt vad vi vill. Adgrowth har genom sin lyhördhet, hjälpt oss att pricka rätt i bilden för vad vi vill förmedla och hur vi förmedlar det. Nu ser vi fram emot ett fortsatt fint samarbete med Adgrowth!” – Thomas Sandberg, VD,  Maskinhjälp

Håll dig uppdaterad om Maskinhjälp

På våra sociala medier kan du hålla dig uppdaterad om våra senaste nyheter gällande kampanjer, produkter och företaget. Där kan du även lära dig mer om hur våra produkter fungerar, få en inblick i våra medarbetares arbetsdag och möjlighet att lära känna människorna bakom varumärket. 

Varmt välkommen att höra av dig till oss eller kom in på en kopp kaffe om du har några frågor! 

Maskinhjälp – Borta bra, men nära bäst.

Senaste nytt

Här samlar vi intressant information om nyheter, referenscase, produkter och mycket mer!