fbpx

BORTA BRA,
MEN NÄRA BÄST

På Maskinhjälp är vi lokala och ser till att du får känslan av att du är på hemmaplan. Vi erbjuder nästan samma närhet som om det vore ditt eget garage. Skillnaden är att du slipper alla dyra inköp, förvaring och att hålla ordning. Det löser vi åt dig. Vi har ett brett sortiment av maskiner och utrustning i en välsorterad maskinpark.

Lokal kompetens

Genom att samla våra medarbetare lokalt erbjuder vi helhetslösningar.

Snabb service

Vi har tillgänglig personal som är redo att hjälpa dig.

Trygg rådgivning

Våra hjälpsamma medarbetare är experter inom branschen.

Brett och samlat utbud

Vi har en välsorterad maskinpark med hög tillgänglighet.

Vi ser till att jobbet blir gjort

Prislistan följer den maskinkodning som branschen har utarbetat och fastställt. De maskiner och den utrustning som återfinns i prislistan är ett grundsortiment, men vid andra behov så tveka inte att ta kontakt med oss så finner vi tillsammans en lösning.

Vi förstår att tid är pengar

Det är otroligt viktigt för oss på Maskinhjälp att vi är ärliga och arbetar på rätt sätt. Det är något vi tar på största allvar och som har format oss. Vi håller vad vi lovar och ser till att du har utrustningen på plats vid rätt tidpunkt. Och att det går snabbt. Med våra styrkor samlade har vi korta beslutsvägar och snabba leveranser. Vi är förberedda och redo att hjälpa dig. Om något krånglar är vårt team snabbt på plats med lösningar som ser till att utrustningen fungerar igen.

Vi samlar den lokala kraften

Vi utmanar oss själva och drivs av att se vad vi kan lyckas med. Därför samlar vi alla våra styrkor och går vår egen väg. Med stark lokal förankring har du som kund nära till hela vårt utbud och team.

Samarbetspartners