fbpx

Försäljning

Vill du köpa ny kompressor eller tork?

Att köpa ny kompressor eller tork är inte lätt, det är många faktorer som spelar in för att en tryckluftsanläggning ska vara kostnadseffektiv.

Hur stor anläggning behöver jag? Vad är drifts- och underhållskostnaden? Vad ska jag ha för kvalité på luften?

Borås Maskinhjälp AB är återförsäljare och auktoriserad servicepartner för Atlas Copco Compressor AB, vilket gör att vi levererar produkter av hög kvalité – hela vägen från kompressor till förbrukningsställe.

Kontakta oss för mer information om vår försäljning

 

Vi hjälper dig välja rätt

För att ni ska få en anläggning som passar för just Ert behov, gör vi en behovsanalys av luftbehovet, tar fram underlag som visar vad energiförbrukningen och servicekostnaderna blir. Vår kunskap gör att Du som kund kan känna trygghet i Ditt val av oss, vid investering av ny tryckluftsutrustning.

Om Ni önskar kan vi även hjälpa till med hela installationen, som vi utför tillsammans med våra samarbetspartner inom ventilation, VVS och el. Samtliga våra underentreprenörer är certifierade inom sina verksamheter.

Borås Maskinhjälp AB hyr också ut både el- och dieseldrivna kompressorer, säljer Atlas Copco reservdelar, och har servicetekniker som utför service och reparationer av tryckluftsanläggningar.

Kontakt Kompressor

Skicka förfrågan

Bli uppringd

Ring oss