fbpx

Kompressorservice

Nästan alla företag är beroende av tryckluft och ofta så tar man för givet att kompressorn alltid ska fungera, förebyggandeservice är bara en onödig utgift.

Vikten av regelbunden kompressorservice

Kompressorer är komplexa maskiner som arbetar under hög belastning för att leverera tryckluft för olika användningsområden. Som sådana är de utsatta för slitage över tid. Genom att utföra regelbunden service kan man identifiera och åtgärda små problem innan de utvecklas till större, mer kostsamma problem. Regelbunden service innefattar inspektion av alla kritiska komponenter, inklusive ventiler, filter, drivremmar och smörjsystem.

Atlas Copco

Borås Maskinhjälp AB är auktoriserad servicepartner för Atlas Copco Compressor AB och har många års erfarenhet av kompressorer och tryckluftssystem. Genom kontinuerlig service och underhåll av er anläggning minskar riskerna för produktionsstörningar.

Borås Maskinhjälp AB hjälper ditt företag att förebygga onödiga produktionsstopp, genom att vi skräddarsyr servicen, allt efter dina önskemål, från inspektionsbesök till serviceavtal.

Givetvis utför vi även reparationer och service på de flesta av marknadens förekommande fabrikat.

Kontakt Kompressor

Skicka förfrågan

Bli uppringd

Ring oss