Sök Meny & Sortiment

Säker Arbetsplats / ID06

Vi på Maskinhjälp kan nu, i ett samarbete med Infobric erbjuda en helhetslösning för ökad säkerhet och behörighetskontroll på er arbetsplats.

Genom den anställdes ID06-kort styrs vilka behörigheter personen har och vilka dörrar, grindar och containrar som får öppnas. Systemet kan även appliceras på vissa maskiner, exempelvis liftar, på så vis kan arbetsgivaren gardera sig emot att någon obehörig använder utrustningen.

Bara 20 minuter
All samanordning gällande enheter och ID06-kort sker via Infobric Ease. Infobric Ease är en internetbaserad tjänst vilket innebär att den är åtkommlig vart du än är.
Tjänsten är väldigt användarvänlig och det brukar ta ca 20 minuter att lära sig grunderna. Vi på Maskinhjälp utbildar användarna och ser till att ni kommer igång med systemet, samt finns nära till hands under hela byggprocessen.

Om olyckan är framme
Med Infobric Ease ser du snabbt vem som befann sig på arbetsplatsen vid en eventuell olycka och kan snabbt skriva ut en återsamlingslista.

Till Skatteverket
ID06 kräver en daglig närvaroförteckning för byggarbetsplatsen och att den sparas i två år. På begäran ska närvaroförteckningen redovisas för skatteverket. Med funktionen "Rapport Skatteverket" gör du detta snabbt och smidigt.

Säkert
All data lagras centralt. Känslig information såsom personuppgifter och närvarologgar kan alltså inte hamna i fel händer.

 

Senaste nytt

Läs fler nyheter »
Rekommenderat företag - Affärer - Attityd - Etik

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.